Clientervaringen

 

Paulien - 34 jaar

"Halverwege mijn tweede zwangerschap kreeg ik bekkenklachten. Via de verloskundige kwam ik bij Anja onder behandeling. Het doel van de therapie was om ervoor te zorgen dat de klachten niet zouden verergeren gedurende het tweede deel van mijn zwangerschap. Maar na enkele behandelingen waarbij we ons richtten op houding en oefeningen om het bekken te ontlasten kon ik toch echt verbetering merken. Uiteraard is het belangrijk om alles wat je leert ook thuis toe te passen en de oefeningen dagelijks te herhalen. Voor mij hebben de adviezen en oefeningen van Anja ertoe bijgedragen dat ik op en prettige manier en met minder pijnklachten mijn verdere zwangerschap heb doorlopen."

Dirkje - 64 jaar

"Via de neuroloog kwam ik bij de oefentherapie Cesar terecht.
Op eerste plaats was ik negatief omdat ik al zoveel therapie had gehad met geen enkel resultaat. 
Na een reeks behandelingen is deze mening geheel omgeslagen. Ik kon eerst nog geen meter lopen, nu ga ik met mijn kleinkinderen het bos in en geniet weer van alles.
"

Rick - 17 jaar

"De huisarts stuurde mij naar oefentherapie Cesar omdat ik veel last had van mijn rug. Ik kwam bij Anja onder behandeling. Door mijn snelle groei waren mijn spieren erg verkort en ik had een kromme houding. Door oefeningen heb ik mijn spieren los gekregen. Ik heb geleerd, hoe ik de oefeningen moet doen, maar vooral ook waarom ik de oefeningen moet doen, wat ik moet voelen. Door de therapie is mijn houding beter geworden. Als ik weer pijn krijg dan weet ik wat ik moet doen."